Rusya/“Teknik Düzenlemeler, Uygunluk Değerlendirmesi, Standardizasyon ve Metroloji Alt Çalışma Grubu

Değerli Üyemiz,

TOBB tarafından iletilen yazıda, Türk-Rus 16. Dönem Karma Ekonomik Komisyonu toplantısı sonucunda kurulan “Teknik Düzenlemeler, Uygunluk Değerlendirmesi, Standardizasyon ve Metroloji Alt Çalışma Grubu” üçüncü toplantısının 2024 yılının ilk yarısında Rusya Federasyonu’nda düzenlenmesi öngörüldüğü belirtilmektedir.

Bu itibarla, bahse konu toplantıda gündeme getirilmek üzere, firmalarımızın Rusya’ya ihracatta karşılaştıkları “ticarette teknik engel niteliğindeki ” sorunlar varsa 28 Şubat 2024 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar aşağıda yer alan linkten Odamıza iletilmesi hususunda gereğini rica ederiz.

Görüş bildirmek için [email protected] adresine görüşlerinizi iletebilirsiniz.

Bilgilerinize