Başvuru Süresi Uzatıldı- Gafshoes 35. Uluslararası Ayakkabı, Terlik Ve Yan Sanayi Yaz Fuarı Hk

Sayın Üyemiz,

Uluslararası 35. Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Yaz Fuarı

Terlik ve erkek ayakkabı üretiminde çok önemli güce ve role sahip olan Gaziantep’te son yıllarda spor ayakkabı ve bayan ayakkabısı üretiminde de girişimler ve yatırımlar artmıştır.

Gaziantep’li firmaların yanı sıra Adana, Kayseri, İstanbul, Kahramanmaraş, Şanlıurfa gibi birçok ilden katılımcılar da fuarda yer almaktadır. GAFSHOES şu an itibariyle Türkiye’nin ve Ortadoğu’ nun en büyük ve en önemli fuarları arasında yer almaktadır. Yılda iki defa yaz ve kış sezonları için gerçekleştirilen fuar yeni pazarlara açılmak ve ulaşmak isteyen firmalar için ideal bir organizasyondur. GAFSHOES, başta Gaziantep Sanayi Odası olmak üzere Gaziantep Kunduracılar Odası ve birçok sektörel dernek-oda ile uyum ve işbirliği içerisinde çalışarak büyümeye devam etmektedir.

Katılımcı Profili

• Ayakkabı Üreticileri (erkek, kadın, çocuk, spor, terlik, iş emniyet, askeri ayakkabı)
  • Saraciye Üreticileri (çanta, cüzdan, kemer, seyahat çantaları)
  • Ayakkabı Yan Sanayi Üreticileri (taban, aksesuar, tekstil, kimyevi maddeler)