HALKBANK KÜÇÜK İŞLETME CANSUYU KREDİSİ

Halkbank Küçük İşletme Can Suyu Kredisi Hk.

Sayın Üyemiz,

Halkbank tarafından Odamız üyesi Şahıs Firmalarının faydalanabileceği “İşe Devam Desteği–Küçük İşletme Can Suyu Kredisi” verilmeye başlanmıştır.

Söz konusu krediye başvurabilmek için aşağıdaki önkoşulların karşılanması gerekmektedir.

• Odamız üyesi olmak,
  • Şahıs firması olmak,
  • Yıllık cironun 3.000.000 TL’yi aşmaması,
  • İktisadi faaliyetlere devam etmek,
  • 1 Nisan 2020 tarihinden önce kurulmuş olmak,
  • İflas, fesih, iflas erteleme, iflas erteleme tedbir ve konkordato kararı ile aktif takip kaydının bulunmaması.

Söz konusu kredi;

• Azami 25.000 TL,
  • 6 ay anapara ve faiz ödemesiz dönem olmak üzere toplam 36 ay vade,
  • Yıllık %7,5 faiz ile kullanılabilmektedir.

Nakit İşletme Kredisi, KGF kefaleti ile kullandırılacak olup, KGF kefalet oranı kredi tutarının %80’i kadar olacaktır. Ayrıca, nakit kredinin yanında azami 25.000 TL limitli Paraf KOBİ Kart alma imkanı da bulunmaktadır.

Söz konusu kredinin kullandırılması ve koşullarının değiştirilmesi veya tamamen kaldırılması konusunda tek yetkili Halkbank’tır.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,