Sayın Üyemiz,

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve Karabük Üniversitesi işbirliğiyle çalışmaları tamamlanan Uluslararası 3 Nisan FENOFEM ‘Demir ve Demirdışı Metaller’ Sanal Sanayi Fuarı 31 Mart-4 Nisan 2022 tarihlerinde yedi dilde çeviri imkânıyla tüm dünyaya ulaşacak. Fuar platformu ayrıca Karabük Üniversitesi tarafından yapılan iki önemli sempozyuma da eş zamanlı erişim sağlayacak.“FENOFEM Sanal Fuarı; konusunda uzman akademisyenleri, demir ve demir dışı metal sektöründe üretim, ihracat, hammadde tedarik çalışması yapan firmaları, TSO’ları, dernek, birlik, üniversite ve diğer kamu kurumlarını; Ar-Ge şirketlerini ve bu alanlar ilgilenmek isteyen tüm ilgilileri bir araya getirecektir. Bu kapsamda fuar alanının 5 ayrı blok şeklinde tasarlandığı sanal etkinlikte Demir Çelik Sektörü, Demir Dışı Metal Sektörü, Dökümcüler ve Kaplamacılar Sektörü, Endüstriyel Tesisler ile Kamu/Üniversite/AR-GE/Dernekler için stant alanları oluşturulduğu bilgisi verilmiştir.

Uluslar arası 3 Nisan FENOFEM Fuarı 31 Mart-4 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan fuarın siz değerli üyelerimize duyurulur.

Bilgilerinize