NEVA 2021, Rusya Uluslararası Denizcilik Fuarı ve Konferansları Hk.

St. Petersburg / Rusya Federasyonu'nda 21 - 24 Eylül 2021 tarihleri arasında 16. kez düzenlenecek olan NEVA 2021, Rusya Uluslararası Denizcilik Fuarı ve Konferansları'na, T.C. Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğünde Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği organizasyonunda milli katılım iştirakinin 4. kez gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Bahse konu fuara ilişkin çalışmaların sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla, konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere, fuara başvuruda bulunmak isteyen firmaların, aşağıda yer alan Başvuru Formu'nu doldurup imzalayarak,26 Şubat 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar  0 212 454 05 01-02 numaralarına fakslamaları veya [email protected] adresine e-posta göndermeleri hususu rica olunur.

DÖKÜMAN LİSTESİ