Sayın Üyemiz,

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) yararlanıcısı olduğu, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti mali iş birliği çerçevesinde finanse edilen ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında desteklenen «Tasarımdan Üretime: Türkiye'de Hazır Giyim Sektöründe Dijital Dönüşüm» METAMORPHOSIS Projesi 2022 yılından bu yana devam etmektedir. METAMORPHOSIS Projesi, hazır giyim ve tekstil işletmeleri ile aracı kurumların rekabet gücünü artırarak Türkiye hazır giyim ve tekstil sektörlerinin küresel değer zincirlerine entegrasyonunu sağlamayı amaçlamaktadır. Proje; dijital dönüşüm, uluslararası uygulamalara uyum ve çevre dostu çözümler önererek Türkiye'deki hazır giyim ve tekstil sektörlerinde faaliyet gösteren KOBİ'lerin rekabet gücünü artırmayı hedeflemektedir. Firmalara yönelik projenin dördüncü bilgilendirme toplantısı 17 Kasım 2023, Cuma günü 09.00-15.00 saatleri arasında Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Hizmet Binasında gerçekleştirilecektir.

Kayıt Formu

Bilgilerinize