HISİAD - HARDWARE EURASIA ULUSLAR ARASI AVRASYA HIRDAVAT FUARI DAVETİ HK

Değerli Üyemiz,

Hırdavat Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından sektörün gelişimine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, RX Tüyap işbirliği ile, 9-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında, İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde, bu yıl üçüncü defa, hırdavat endüstrisinin tüm bileşenlerinin bir araya geleceği Hardware Eurasia Avrasya Uluslararası Hırdavat Fuarı düzenlenecektir.

Fuar, Avrasya Endüstriyel Bağlantı ve Sabitleme Elemanları Fuarı Fastener Expo Eurasia ile ayrı hollerde eş zamanlı olarak düzenlenecek olup, ziyaretçiler her iki fuarı da gezebilme imkânına sahip olacaklardır.

300’ün üzerinde yerli ve yabancı katılımcı firmanın ürünlerini sergileyeceği ve çok geniş bir kitleye hitap edecek fuar hakkında detaylı bilgi broşürü ekte yer almaktadır.

Fuara katılacak firmalar gerekli şartları karşılaması halinde %50’ye kadar devlet desteği alabilecektir. Konu hakkında detaylı bilgiye ekte yer alan “Ne Kadar Destek Alabilirim” dosyasından ulaşabilirsiniz.

NOT: Fuara katılamayacak imalatçı üyelerimiz firma ve ürün tanıtım broşürlerini Malatya TSO standında sergilenmek üzere odamıza iletebilirler.

REED TÜYAP FUARCILIK A.Ş. TÜYAP FUAR VE KONGRE MERKEZİ - İSTANBUL
www.hardwareeurasia.com