BAKAN TÜFENKCİ’DEN,  BAŞKAN ERKOÇ

BAKAN TÜFENKCİ’DEN, BAŞKAN ERKOÇ'A ZİYARET

5 Şubat 2018 Pazartesi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci,  Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Bakan Tüfenkci beraberinde Vali Ali Kaban, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Emniyet Müdürü Ömer Urhal  ile birlikte  Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u ziyaret etti.

Bakan Tüfenkci, TSO binasına taşınan Fırat Kalkınma Ajansı’nın yeni hizmet birimlerini de gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.