TÜM ÜYE VE ESNAFA BÜYÜK İNDİRİM YAPILDI

TÜM ÜYE VE ESNAFA BÜYÜK İNDİRİM YAPILDI

21 Aralık 2018 Cuma

Tüm üye ve esanafı rahatlatacak tabela vergilerinde %38'lik büyük indirim yapıldı.

Daha önce seçimlerde söz verdiğimiz üzere Büyükşehir Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşmeler sonuç verdi.
Üyelerimize ve tüm esnafa İlan, Reklam ve Tabela vergilerinde %38 oranında büyük indirim yapıldı...Taahhütlerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz... Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a teşekkür ediyorum. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu...