MİAD’DAN MALATYA TSO ZİYARET

MİAD’DAN MALATYA TSO ZİYARET

9 Temmuz 2018 Pazartesi

Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Sadıkoğlu, MİAD ile Malatya’nın ticaretini yükseltmek için iş birliği içinde hareket edeceklerini kaydederek, “Malatya’nın ciddi anlamda nabzını tutan ve Malatya’nın bağrından çıkıp farklı illerde özellikle İstanbul’da çok ciddi çabalar göstererek kendi gayretleri ile başarı öyküsü olan, MİAD derneğimizin çok değerli başkanı ve üyeleri bugün misafirimiz. Biz onlarla gurur duyuyoruz. Hem ülke çapında, hem de Türkiye çapında, kendi sektörlerinden çok ciddi hizmet ve başarı sergileyen, misyonu ve vizyonu olan insanlar. İstiyoruz ki, bundan sonraki süreçte MİAD ve değerleri iş adamlarımız, Malatya’mıza iş adamlarını getirerek Malatya’ya faydalı olabilecek yatırımların yapılmasına vesile olurlar. Bizimde Malatya’nın çıtasını daha üst seviyelere tırmandırmak arzumuz var. Onun için bizler MİAD’ı önemsiyoruz. Bundan sonraki süreçte de diyalog kapılarımız her zaman sonuna kadar açık olacak” şeklinde konuştu.

MİAD Başkanı Yunus Akdaş ise, Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını tebrik ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Malatya zor, sıkıntılı, birlik ve beraberliğe ihtiyacı olan bir yer. Marka şehir Malatya’mızı, marka insanlar ile yükseltebilirsiniz. Onun için de ön yargısı olmayan, hoş görüsü yüksek olan, birbirinin eksiklerini giderecek ve tamamlayacak STK’lar ile iş dünyasının bir araya gelmesi ile oluşabileceğine ben inanıyorum. Bizlerin, Malatya TSO ile İstanbul’dan gelen ve burada bulunan yatırımcı arkadaşlarımızla iyi organize olmamız gerektiğini düşünüyorum. İstanbullu yatırımcılar buraya geldiği zaman tek başına kalmamaları lazım. Daha fazla sahiplenmesi gerekiyor şehrin. Ben inanıyorum ki, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası bu dönemde daha düzenli, daha da artan, de iyi işler yapacaktır. Dışarıdaki Malatyalılar sizleri özlüyor, sizlerle ve Malatya ile daha çok beraber olmak istiyor. Malatya’yı daha fazla heyecanlandırmak, daha fazla kalkındırmak istiyor. Bunu Malatya’da yaşayan Malatyalılar olarak bilmenizi istiyorum. İnşallah bu yeni dönemde bunları daha iyi yakalarız diye düşünüyorum.”