MALATYA TSO’DAN YETİMLERE GIDA PAKETİ YARDIMI

MALATYA TSO’DAN YETİMLERE GIDA PAKETİ YARDIMI

11 Haziran 2018 Pazartesi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Kadir Gecesi’nde yetim ve muhtaç ailelere gıda yardımı gerçekleştirdi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan gıda paketleri tespit edilen 250 ihtiyaç sahibi yetim ve muhtaç ailelere ulaştırıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Ramazan Ayının yardımlaşma, bolluk bereket ayı olduğunu belirterek “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak, Kadir Gecesi’nde yetim ve muhtaç ailelere gıda yardımı gerçekleştirdik. Bu ay yardımlaşma ayıdır. Bu ayın kutsiyetine binaen tespit edilen ihtiyaç sahibi yetim ve muhtaç ailelere paketlerimizi ulaştırdık” diye konuştu.