MALATYA TSO’DAN, VALİ ALİ KABAN’A ZİYARET

MALATYA TSO’DAN, VALİ ALİ KABAN’A ZİYARET

17 Nisan 2018 Salı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Meclis Başkanı Hasan Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ali Kaban, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Malaya TSO Başkanı Sadıkoğlu ise ‘Malatya ekonomisine tüm üyelerimizle birlikte katkı sağlayacağız. Amacımız yeni dönemde istihdam ve hizmet kalitesini daha artırmaktır, bu bağlamda ilimizin sorunlarını Malatya’da platformlarda ve il dışında iyi bir lobicilik yaparak çözmeyi amaçlıyoruz. Sayın valimize de ilimizin kalkınması adına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.