HİSARCIKLIOĞLU’NDAN VALİ KABAN’A ZİYARET

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN VALİ KABAN’A ZİYARET

18 Eylül 2018 Salı

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Malatya programı kapsamında Vali Ali Kaban, makamlarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.?

Ziyaretlerde Başkan Hisarcıklığlu'na; Malatya Milletvekili ve Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay, GTİ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ve beraberindekiler eşlik ettiler.

Hisarcıklıoğlu Vali Kaban’ı ziyareti sırasında Valilik Girişinde bulunan üzerinde Arapça, Süryanice ve Ermenice yazı bulunan 800 yıllık kitabeyle ilgili incelemelerde bulundu. Valilik Şeref Defterini imzalayan Başkan Hisarcıklıoğlu, Vali Kaban'a, TOBB tarafından bastırılan "Dede Korkut" adlı kitabı hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kaban ise, Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ederek, Malatya Vesikası "Barış İçinde Birlikte Yaşama Belgesi" tablosu takdim etti.