HİSARCIKLIOĞLU VE SADIKOĞLU’NDAN ELAZIĞ TSO’YA ZİYARET

HİSARCIKLIOĞLU VE SADIKOĞLU’NDAN ELAZIĞ TSO’YA ZİYARET

1 Haziran 2018 Cuma

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Elazığ Ticaret ve Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve yönetim kurulunu ziyaret ettiler.

Ziyarette Hisarcıklıoğlu, “Türkiye’nin en demokratik kurumlarından bir tanesinin Ticaret ve Sanayi Odalarıdır. Tabandan seçiliyor ve en üste kadar çıkıyorsunuz. Bu işi de hep birlikte yaşadınız. Demokrasinin en çok işlediği kurum, TSO’dur. TSO makamları alma değil, verme makamlarıdır. 4 yıl boyunca ilave ne katabiliriz ve nasıl zenginleştirebiliriz diye uğraşmalıyız” dedi.