HİSARCIKLIOĞLU VE SADIKOĞLU ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI

HİSARCIKLIOĞLU VE SADIKOĞLU ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI

18 Eylül 2018 Salı

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Battalgazi Belediyesi’nin Engelsiz Yaşam Merkezi Hizmet Binası ve Engelsiz Hayaller Resim Sergisi’nin açılış törenine katıldı.?

Törene Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Bülent Tüfenkci, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, AK Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler daha sonra Yaşam Merkezi’ni gezerek, yetkililerden bilgi aldılar.