HASAN ERSOY’UN İSMİ OSMANİYE TSO

HASAN ERSOY’UN İSMİ OSMANİYE TSO'DA YAŞAYACAK

6 Ağustos 2018 Pazartesi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, uğradığı hain saldırı sonucu hayatını kaybeden Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ersoy’u anmak ve menfur olayı kınamak gayesiyle düzenlenen toplantıya katıldı. Ersoy’un ismi Osmaniye TSO Toplantı Salonu'na verildi.?

Sadıkoğlu, birlik ve beraberlik muhafaza edildiği sürece her sorunun üstesinden gelineceğine vurgulayarak “Sevdiğimiz kişiyi kaybetmek, hepimizde acı ve hüzne neden olur. Osmaniye yaklaşık 1 aydır bu duyguyla yaşıyor” dedi.