ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ TSO

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ TSO'YU ZİYARET ETTİ

20 Ocak 2019 Pazar

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek “Maden Sektörü Temsilcileri Toplantısına” katıldı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile makamda bir süre görüşen bakan Dönmez’e kayısı ve yöresel el dokuma halı hediye edildi.

Bakan Dönmez daha sonra Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile Malatya Maden Mühendisleri Odasının ortaklaşa düzenlediği “Maden Sektörü Temsilcileri Toplantısı”na katıldı.

Düzenlene toplantıya Vali Aydın Baruş, Ak Parti Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Öznur Çalık, Bülent Tüfenkci, Hakan Kahtalı, Ahmet Çakır, belediye başkanları, İnönü ve Turgut Özal Üniversitesi rektörleri, Malatyalı iş insanı Ahmet Çalık, maden işletmeciliği yapan sektör temsilcileri ve akademisyenler katıldı.

Toplantıda sektörün sorun ve çözüm önerileri Bakan Dönmez’e TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve sektör temsilcileri tarafından iletildi.