CHP EKONOMİ HEYETİNDEN MALATYA TSO’YA ZİYARET

CHP EKONOMİ HEYETİNDEN MALATYA TSO’YA ZİYARET

20 Eylül 2018 Perşembe

Cumhuriyet Halk Parti’sinin (CHP) Ekonomi Heyeti, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek kent ekonomisi hakkında bilgiler aldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut’tan oluşan ekonomi heyeti, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

Ziyarette Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile görüşen heyet adına konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,  81 İlde CHP milletvekillerinin iş dünyasının sorunlarını dinleyerek bir rapor hazırlayacağını söyledi.

Hazırlayacakları raporu kamuoyu ile paylaşarak çözüm önerilerini sunmaya çalışacaklarını kaydeden Ağbaba, “Bütün sektörle ilgili sorunları çözmeye çalışıyoruz. Bizim bu konuyla ilgili 13 maddelik bir çözüm önerimiz vardı. Bu çözüm önerilerinin hayata geçirilmesi gerekiyor. Şu ana kadar bu öneriler hayata geçirilmedi. Türkiye’nin bu krizden kurtulması için demokrasinin hayata geçmesi gerekiyor. Önerilerimizi sunmaya devam edeceğiz. Hükümetin mutlaka muhalefetin bu görüşlerini ciddiye alması gerekiyor. Bardağı taşıran Trump’ın kabul edilemez sözleri olduğunu belirtmek istiyoruz. Bizler CHP olarak sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Yaşayacağınız her türlü sorunda sizlerin sesi olacağız, sizlerin sorunlarını kamuoyu ile paylaşacağız. Ne zaman bir sıkıntı yaşarsanız yanımızda ol derseniz, her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz” şeklinde konuştu.

Sadıkoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “CHP ekonomi heyeti istişarede bulunmak için bizleri de ziyaret ettiler. Tabi bu ziyaret bizleri sevindirmiştir, zira bu süreçte ekonomik anlamda yapılacak değerlendirmelerin katkı sunacağına inancımız tamdır. Sayın Genel Başkan Yardımcımız sağolsun istişarelere açık, sorunumuz olduğunda bizlerle ilgilenen bir vekilimiz” diye konuştu.