BAYRAMLAR, KARDEŞLİĞİMİZİ VE UMUTLARIMIZI GÜÇLENDİRMEK İÇİN EN GÜZEL VESİLEDİR

BAYRAMLAR, KARDEŞLİĞİMİZİ VE UMUTLARIMIZI GÜÇLENDİRMEK İÇİN EN GÜZEL VESİLEDİR

31 Ağustos 2017 Perşembe

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda bayramların insanlar arasındaki dayanışma ve kardeşlik duygularını büyütmeye vesile olacağını belirtti.

Erkoç, “Ortak dileğimiz; aydınlık bir gelecek, umut dolu, kardeşçe bir yaşam. Kurban Bayramımız; bunlara ilişkin inancımızı ve umudumuzu güçlendirecek sevinç günleridir” ifadesini kullandı.

Erkoç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Acılar ve zor günler ancak birlik, beraberlik duygularıyla yenilebilir, ortak sevinçlere dönüşebilir. İnsana yakışan kardeşçe yaşamak ve kardeşinin elini samimiyetle tutabilmektir. Yoksul durumdaki kardeşlerimizle yapacağınız paylaşımlar, küslerin barışması, sevgi tohumları ekilmesi, bayramların en önemli özelliğidir.

İnsanlar yaşatmaktan yana, sevgiden yana, kolaylaştırmaktan yana olduğunda, eminim dünya gerçekten yaşanır bir hale gelecek.

Malatya iş dünyası adına; İslam âleminin Kurban Bayramını kutlar, bütün insanlara huzur getirmesini dilerim.”