BAŞKAN TOPUK’DAN MALATYA TSO’YA ZİYARET

BAŞKAN TOPUK’DAN MALATYA TSO’YA ZİYARET

22 Ocak 2018 Pazartesi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Remzi Topuk, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u makamında ziyaret etti.

Bursa TSO Meclis Başkanı Remzi Topuk bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği ilimizde beraberindekiler ile birlikte Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u makamında ziyaret ederek ilimizin sanayileşme konusundaki faaliyetlerinin ve ilin alt yapısının gelişmiş olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Başkan Topuk hem kendilerini kabulünden hem de Malatya’nın ve Türkiye’nin sanayileşmesi noktasında vermiş olduğu katkılardan dolayı Başkan Erkoç’a teşekkür etti.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade eden Erkoç, Malatya ekonomisi hakkında bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından ziyaret anısına Bursa TSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’a plaket takdim etti.

Malatya TSO başkanı Erkoç ise, Bursa TSO Meclis Başkanı Remzi Topuk’a kayısı hediye etti.