BAŞKAN SADIKOĞLU’NDAN MALATYA TİCARET BORSASI’NA ZİYARET

BAŞKAN SADIKOĞLU’NDAN MALATYA TİCARET BORSASI’NA ZİYARET

4 Haziran 2018 Pazartesi

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu beraberindeki heyetle birlikte, Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Oda ve borsa olarak her ikisinin de yönetimi değişti. Toplumun ve kamuoyunun beklentilerine en iyi şekilde cevap vermek için birlik ve beraberlik içinde Malatya’mıza hizmet edeceğiz. Sayın başkan ve yönetimine hayırlı uğurlu olsun diyoruz” dedi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade eden Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ise, “TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya TSO başkanlığına seçilen Sayın Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ve yönetimini tebrik ediyorum. Bundan sonra ki süreçte birlikte ve beraberlik içinde elimizden gelen katkıyı ve işbirliğini yapmaya hazırız. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.