BAŞKAN SADIKOĞLU’NA FORMA

BAŞKAN SADIKOĞLU’NA FORMA

17 Nisan 2018 Salı

MALATYASPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ'NDEN, BAŞKAN SADIKOĞLU’NA FORMA

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na ziyaretler devam ediyor. Bu kapsam da Malatyaspor Taraftaralar Derneği yöneticileri Murat Soysal ve Şabi Doğan, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na hayırlı olsun ziyaret bulundular.

Başkan Sadıkoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip “Evkur Yeni Malatyaspor hepimizin ortak sevdası ve paydası. Takımımızı hiç yalnız bırakmayan fedakar taraftarlarımız ise gurur kaynağımız. Bizler her daim takımımızın ve taraftarlarımızın yanındayız” dedi.

Ziyaret sırasında Malatyaspor Taraftaralar Derneği yöneticileri Murat Soysal ve Şabi Doğan, ayrıca Başkan Sadıkoğlu’na adının yazılı olduğu Evkur Yeni Malatyaspor forması ile kaşkol hediye etti.