BAŞKAN SADIKOĞLU TARIM FUARI’NIN AÇILIŞINA KATILDI

BAŞKAN SADIKOĞLU TARIM FUARI’NIN AÇILIŞINA KATILDI

17 Nisan 2018 Salı

Malatya 12.Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ tarafından Mişmiş Park Fuar Alanı’nda düzenlenen Malatya 12. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarında 30 ilden 150 firma stant açtı.

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu da 12. Tarım Fuarı’nın Malatya’ya ciddi manada bir katma değer kattığını belirterek, “Malatya insanının yüzde 50’si tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır. Ciddi anlamda da inivasyon yaratması gereken bir şehir. Bu anlamda bu fuar organizasyonunda emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Daha sonra Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri stantları gezdiler.