BAŞKAN SADIKOĞLU, MİAD’IN İFTARINA KATILDI

BAŞKAN SADIKOĞLU, MİAD’IN İFTARINA KATILDI

5 Haziran 2018 Salı

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya İşadamları Derneği (MİAD) tarafından İstanbul’da verilen iftar yemeğine katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu,"Malatya’nın ‘’ Cazibe Merkezleri Programı’’ kapsamında yıldızı giderek parlayan bir kent olduğunu vurguladı. Malatya’nın önümüzdeki kısa ve orta vadede önemli bir sanayi kenti olma yolunda adımlar attığını belirtti.

Sadıkoğlu, "MİAD’a üye ve MİAD çevresinde bulunan saygın işadamlarının Malatya’ya yatırım yapmasının hem kentimiz hem de ülkemiz adına çok olumlu olacağını söyleyerek, yatırım çağrısı yaptı."