BAŞKAN SADIKOĞLU İFTAR PROGRAMINA KATILDI

BAŞKAN SADIKOĞLU İFTAR PROGRAMINA KATILDI

1 Haziran 2018 Cuma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya mitinginin ardından Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile TESK tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar programında, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Vali Ali Kaban, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal ve Öznur Çalık, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve kalabalık bir topluluk yer aldı.

İftar yemeğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftar sofralarını kendileriyle paylaştıkları için tüm katılımcılara teşekkür ederek, "Biliyorsunuz güzel bir kelam-ı kibardır, 'Muhabbetten Muhammed oldu hasıl, Muhammed'siz muhabbetten ne hasıl?' Bu sofrayı bir muhabbet sofrası olarak görüyorum" diye konuştu.