BAŞKAN ARSLAN VE DAİRE BAŞKANI ERBAY’DAN MALATYA TSO’YA ZİYARET

BAŞKAN ARSLAN VE DAİRE BAŞKANI ERBAY’DAN MALATYA TSO’YA ZİYARET

1 Haziran 2018 Cuma

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, TOBB Daire Başkanı Hasan Erbay beraberindeki heyetle birlikte TOBB yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na ziyarette bulundular.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

Ziyaretinden duyduklarını memnuniyet ifade eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, bizler de sizlere yeni dönemde başarılar diliyoruz” dedi.