BAKAN YARDIMCISI ÇİFTÇİ’DEN MALATYA TSO’YA ZİYARET

BAKAN YARDIMCISI ÇİFTÇİ’DEN MALATYA TSO’YA ZİYARET

4 Haziran 2018 Pazartesi

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi ile AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Çiftçi, yeni seçilen Malatya TSO yönetimini tebrik ederek, "Malatya Ticaret ve Sanayi Odası önemli bir kurum. Siz gerçekten önemli bir toplum dinamiğisiniz. Bu toplumun omurgasısınız. Kalkınmanın da dinamiğisiniz. Yaptığınız görev büyük. İş dünyamızın taleplerini karşılamak için hep birlikte gayret ve uyum içinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretinden duyduklarını memnuniyet ifade eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya ekonomisi hakkında bilgi vererek, yeni dönemde yapacakları projelerden söz etti.