“15 TEMMUZ’U UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ”

“15 TEMMUZ’U UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ”

16 Temmuz 2018 Pazartesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Millet Meydanı’nda, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

Programa Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’da katıldı.

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu, 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasının 2’nci yıldönümünde destansı bir mücadeleyle karanlık odakların planlarını altüst eden milletimizin kahraman evlatlarını bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun.” dedi.