“RAMAZAN AYININ, TÜM İNSANLARA HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

“RAMAZAN AYININ, TÜM İNSANLARA HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

15 Mayıs 2018 Salı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Mübarek Ramazan ayının başlaması dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Duaların ve ibadetin daha da anlam kazandığı bu mübarek ayın, başta Müslüman dünyası olmak üzere tüm insanlara hayırlar getirmesini diliyorum” ifadesini kullandı.?

Sadıkoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

İnancımızın ve kültürümüzün en güzel örneklerinin sergilendiği, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu, gönüllerin coştuğu, ruhlarımızın arındığı bu anlamlı ay, hepimiz için nefis muhasebemizi yapmak, paylaşmak, birlik ve beraberlik duygularını çoğaltmak, insani erdemlerimizi güçlendirmek için büyük fırsatlar sunmaktadır.

Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, kaynaşmanın ve ihtiyaç sahibi insanların gözetildiği Ramazan ayını, özüne layık bir şekilde yaşamalı, gönüller arasında köprüler kurarak, paylaşmayı ve birlikte yaşamayı egemen kılmalıyız.

Bu duygularla ve düşüncelerle Mübarek Ramazan ayının milletimiz, ülkemiz, bütün İslam Alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını, insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Allah'tan niyaz eder, tüm vatandaşlarımızın bu mübarek ayını kutlarım.”