TÜRKİYE -RUSYA İŞ BİRLİĞİ FORUMU HK.

12 Haziran 2018 Salı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Güney Ural Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, 20 Haziran 2018 Çarşamba günü, saat 10.00'da, Birliğimiz İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda, Türkiye-Rusya işbirliği Forumu gerçekleştirilecektir. Forum kapsamında, Rusya'nın özellikle Chelyabinsk Bölgesi'ndeki yatırım ortamı ve iş yapma fırsatları hakkında sunum yapılacak olup, firmalar arası iş görüşmeleri imkanı olacaktır. Etkinlik çerçevesinde Türkçe-Rusça simültane çeviri hizmet ücretsiz olarak sağlanacaktır.

Foruma, Rusya'nın tekstil, inşaat, tahıl, hafif sanayi, ayakkabı, metal kesme aletleri, asansör, danışmanlık, hazır giyim, ayakkabı ve teknoloji sektörlerinden gelen firmaların katılmaları beklenmektedir.

Etkinliğin programı ve Rus tarafı taslak katılımcı listesi Odalar Birliği web sitesi (www.tobb.org.tr) ana sayfasında görünen "Hizmetler" bölümündeki "Uluslararası İş İmkânları—Ülke Duyuruları-Rusya Federasyonu" kısmında yer almaktadır. Program ve liste düzenli olarak güncellenecektir.

Etkinliğe katılacak firmalarımızın, Odalar Birliği web sitesinde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 18 Haziran 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Birliğe e-posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.