SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELİĞİ SEÇİMLERİ HK.

4 Temmuz 2018 Çarşamba

Sayın Üyemiz;

İlimizde faaliyet gösteren Sigorta Acenteleri arasında, Sigorta Acenteleri İl Delegeliği seçimleri 05 Temmuz 2018 Perşembe günü odamızda gerçekleşecektir. İlgili adaylardan en yüksek oyu alan 3 kişi il delegelerimiz olarak  görev yapacaklardır. Seçim günü oy kullanma süresi 09:30 da başlayacak olup 16:30'da seçim sona erecektir.

05/07/2018 tarihinde gerçekleşecek  Sigorta Acenteleri  il delege adayları aşağıda yer almaktadır.

FİRMA ADI

YETKİLİSİ

SELAHATTİN ÖZMAN SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.

SELAHATTİN ÖZMAN

MALATYA SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ A.Ş.

MEHMET AYHAN ALTUNOK

ENGİN CEYHAN SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.

ENGİN CEYHAN

TAŞOĞLU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.

ÖMER TAŞ

Seçimde oy kullanacak seçmenlerin;

Resmi kuruluşlarca verilen TC Kimlik numarası yazılı  belgeyi oy kullanma sırasında ibraz etmeleri gerekmektedir.

Ayrıca tüzel kişilerin gerçek kişi temsilcilerinin, temsile yetkili olduklarına dair son bir ay içerisinde düzenlenmiş ve ilgili Ticaret sicili müdürlüğünce tasdik edilmiş yetki belgesini; Birden fazla temsilcisi bulunan tüzel kişiler ise ilgili Ticaret sicili müdürlüğünce tasdik edilmiş hangi temsilcinin oy kullanacağını gösterir  yetki belgesini oy  kullanma sırasında ibraz etmeleri gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.