İİT ÜYESİ ÜLKELER İÇİN 16. TİCARET FUARI

9 Ağustos 2018 Perşembe

TOBB’dan Odamıza ulaşan yazıda, Irak Hükümeti’nin himayelerinde, Irak Fuarlar ve Ticari Hizmetler Devlet Kurumu ve ICDT işbirliğinde, “İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Üyesi Ülkeler için 16. Ticaret Fuarı”nın 7-13 Nisan 2019 tarihinde Bağdat Uluslararası Fuar Alanı, (Baghdat Internaitional Fair Ground) Irak’ta düzenleneceği bildirilmektedir.?

Söz konusu yazıda, fuarın Irak Hükümeti ve Uluslararası Toplulukların teminatı altında Irak’ta yer alan büyük inşaat projelerine ilişkin, İİT üyesi ülkelerin iş insanları, Ticaret Teşvik Organları (TPOs), Mesleki Birlikler ve ekonomik aktörlerine; ürün ve hizmet tanıtımı, ticari işlemlerin sonuca bağlanması ve yeni ortaklıklar kurmaları için bir platform sağlanacağı iletilmektedir.  Yazıda, fuar alanının metre kare fiyatları aşağıdaki gibi sunulmuş olup, konuya ilişkin ayrıntılı bilgiye aşağıda isim ve iletişim bilgileri yer alan görevliden ulaşılabilmektedir.

Donanımlı fuar alanın metrekare fiyatı: 150,- ABD Doları

Donanımsız kapalı alanın metrekare fiyatı 100 ABD Doları