GÜRCİSTAN KÜRESEL TİCARET VE YATIRIM FORUMU

9 Ağustos 2018 Perşembe

Dışişleri Bakanlığı’ndan alınan yazıda, Gürcistan İş Kadınları Derneği tarafından, 5-6 Ekim 2018 tarihleri arasında Tiflis Biltmore Otel’de Business Sustainability – A Key Business Value of the 21st Century konulu Küresel Ticaret ve Yatırım Forumunun düzenlenmesinin planlandığı belirtilmektedir.

Etkinliğe ilişkin detaylı bilgi ve program TOBB web sayfasının https://www.tobb.org.tr/UlkeRehberi/Sayfalar/gurcistan.php bağlantısında yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.