FİLİPİNLER TİCARET HEYETİ (02-04 EKİM 2018 / MANİLA)

9 Ağustos 2018 Perşembe

Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ile 02-04 Ekim 2018 tarihleri arasında Filipinler'in Manila şehrine yönelik bir ticaret heyeti düzenlenecek olup, söz konusu organizasyonda her iki ülke girişimcilerini buluşturan nitelikli iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Pazar payımızın artırılması ve her iki ülkeye yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyete “gıda (şekerleme, makarna, zeytinyağı, süt, süt tozu, un ve unlu mamuller vb.), inşaat malzemeleri, medikal ve ilaç, enerji (güneş ve rüzgar enerjisi), iklimlendirme, kozmetik, mücevher, giyim (konfeksiyon), ağaç ve orman ürünleri (mobilya), tarım makineleri, deri ve deri mamulleri sektörleri” başta olmak üzere tüm sektörlerde faaliyet gösteren firmaların katılımlarında fayda görülmektedir.

Bu çerçevede, azami 20 katılımcıdan oluşacak söz konusu heyete katılmak isteyen firmaların https://bit.ly/2LjrHDE adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç 30 Ağustos 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları; organizasyon kapsamındaki uçak biletleri, konaklama, toplantı ve transfer ile ilgili giderlerinin karşılanmasını teminen aşağıdaki dolar hesabına 1.200.-USD (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları gerekmektedir.

Nitelikli bir heyet programının gerçekleşmesi ve beklentilerin karşılanması için başvuru formlarının eksiksiz doldurulmaları ve ödemelerin vakitlice yapılması büyük önem arz etmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Ayrıntılı bilgi için:

Şükrü SİYASAL

Mail: sukrusiyasal@tim.org.tr

Telefon: 0212 454 04 74

Banka Bilgileri:

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)

Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Şube kodu: 282)

TR63 0001 5001 5804 8000 9986 04 (Dolar Hesabı)

TASLAK PROGRAM İÇİN TIKLAYINIZ.