EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET YARDIMLARI REHBERİ

8 Ocak 2018 Pazartesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda Oda yetkililerinin katılımı ile 15-17 Kasım 2017 tarihlerinde İletişim Noktaları Eğitim Programı gerçekleştirilmiştir.

Söz konusu program kapsamında Ekonomi Bakanlığınca yürütülmekte olan devlet desteklerinin ayrıntılı olarak yer aldığı "Ekonomi Bakanlığı Devlet Yardımları Rehberi" isimli kitap eğitim programı sırasında katılımcılara dağıtılmıştır.

Ekonomi Bakanlığından alınan yazıda, söz konusu rehberin Bakanlık web portalı ana sayfasının "Destekler" bölümüne yerleştirilerek elektronik erişime açıldığı bildirilmektedir.