E-Ticaret Seferberliği Başlıyor

3 Aralık 2019 Salı

E-ihracat Seferberliği Programı dahilinde katılımcılara "E-ticaret Nedir?" 'den başlayarak, genel bilgilendirme, yurt dışı pazaryerleri örnekleri, bu pazar yerleri nasıl çalışıyor şeklide tanıtım; arkasından katılımcıların paket açılımları ile başlayarak, paketin tüm özellikleri, logo yüklenmesi, banner yüklenmesi, bilgi alanlarının güncellenmesi, ürün eklenmesi, varyantlar, ürün resimleri, kampanyalar konuları üzerinde uygulamalı bir workshop yapacağız. Eğitimin sonunda katılımcıların kullanıma hazır e-ticaret/e-ihracat siteleri aktif olacak, bu noktadan sonra yapmaları gereken ürünlerin yüklenmesi ve site içerisindeki bilgilerin güncellenmesi.

Bu program dahilinde ilk kurulum eğitiminden sonra, dijital pazarlama, sosyal medya, yurt dışı pazarlara ürün gönderimi, fotoğrafçılık gibi konularda dönem dönem uzman eğitimci arkadaşlarımız gelip konularında 2-3 saatlik sunumlar yapacaklar.

Katılımcılar tüm bu hizmetlerden (site altyapısı, site barındırma(hosting), eğitimler) 1 yıl boyunca ücretsiz faydalanacaklar. Her e-ticaret sitesinin ihtiyacı olan, ödeme sistemleri ve kargo sözleşmeleri toplu olarak Pordax tarafından yapılıyor. Bu sayede katılımcıların en uygun maliyetlerle çalışmalarına yardımcı olacağız.

Genel olarak programımız aşağıdaki şekilde yürütülüyor.

Katılımcılardan beklentimiz;

- Katılımcıya ait bir bilgisayar ile katılım

- Aktif email adresi

- Aktif bir domain veya bir katılımı takip eden 30 gun içerisinde domain alımı ve yönlendirilmesi

- Ssl sertifikası alımı ve kurulumu

- Firma logo, örnek ürün resimleri ve sitede kullanılacak görsellerin hazır olması

- Ürün kategorileri,markaları,ürün bilgileri

- Sosyal medya linkleri

- başvuru formundaki istenilen bilgilerin eksiksiz biliniyor olması. firma adı , firma adresi , ticaret sicil no , vergi dairesi , vergi no

Teknik anlamda ihtiyaç duyacakları tüm destekleri ücretsiz veriyoruz.