DOKUZUNCU SARAYBOSNA İŞ FORUMU HK

22 Şubat 2018 Perşembe

Ekonomi Bakanlığı'ndan alınan yazıda, 24-27 Nisan 2018 tarihlerinde, Saraybosna'da Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Bosna Bank International organizasyonuyla IX. Saraybosna İş Forumu düzenleneceği bildirilmiştir. Forum kapsamında, 30 farklı ülkeden gelen katılımcılar arasındaki ekonomik bağların ve karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesinin hedeflendiği belirtilmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin de (TOBB) her sene sponsor olarak organizasyona destek verdiği Saraybosna Yatırım Forumuna ilişkin detaylı bilgiye ve kayıt koşullarına www.sarajevobusinessforum.com adresinden ulaşılabileceği belirtilmiştir.

Üyelerimize duyurulur.