AR-GE VE TASARIM MERKEZİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ HK.

AR-GE VE TASARIM MERKEZİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ HK.

28 Mayıs 2018 Pazartesi

Malatya TEKNOKENT ve KÜSİ İl Temsilciliği tarafından, Malatya'da AR-GE kültürünü yaymak, AR-GE ve yenilikçilik farkındalığı oluşturmak, Malatya’da AR-GE ve Tasarım Merkezlerinin sayısını artırmak amacıyla 31 Mayıs 2018 Perşembe günü saat:10.30’da Malatya TEKNOKENT Toplantı Salonu’nda, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı AR-GE ve Tasarım Merkezleri Daire Başkanı Fatih Kemal Öztürk ve Uzman İdris Arslan katılımıyla "AR-GE VE TASARIM MERKEZİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ" düzenlenecektir. Konuyla ilgilenen üyelerimizin katılması önemle rica olunur.

Ayrıca Ar-Ge ve Tasarım Merkezi kurma potansiyeli taşıyan firmalar yerinde ziyaret edilecektir.

Duyuru görseli için tıklayın.